Industrielektriker / Automationstekniker  

Placering Helsingborg
Till produktionen i Helsingborg söker vi en driven industrielektriker / automationstekniker som vill vara med och bidra i verksamhetens vidareutveckling. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet, men även med övriga organisationen med målet att utveckla, framtidssäkra och förbättra verksamheten. 

Vi erbjuder
Elcowire Group är en trygg och stabil arbetsplats med bra gemenskap och delaktighet. Bolaget är i ett väldigt spännande skede då man ser positivt på framtiden, samtidigt som du i din roll kommer få vara högst delaktig i verksamhetens moderniseringsarbete.

“Jag valde att börja jobba på Elcowire då jag hade hört mycket, mycket gott om företaget, och vid besök bekräftades detta med dem jag mötte. Vidare såg jag en utmaning att få fart på underhållet som varit eftersatt i många år. Vårt mål just nu är att stabilisera produktionen. Detta med hjälp av investeringar, modernisering och förbättringar. Vi har en av de bästa produkterna på marknaden, och det måste vi värna om.

Känslan på Elcowire är att det känns som en stor familj. Alla hejar på varandra. Många har jobbat här i flera år, och det säger en del. Man vill stanna länge. För att medarbetarna ska trivas jobbar vi mycket med säkerhet, och agerar när något känns/är osäkert.

För att trivas i denna tjänst behöver du vara social, positiv och glad. Du tar egna initiativ, är driven, prestigelös och vågar ta i med hårdhandskarna. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med olika personligheter. “

– Kalle Chridell, Maintenance Manager

Arbetsuppgifter
Du blir en viktig länk i driften på gjutlinjen och ansvarar för att se till så att övriga tillverkningslinjer fungerar. I tjänsten ingår att arbeta med nyinstallationer och uppgradering/uppdatering av system och befintliga elinstallationer samt programmering av PLC i maskiner. Felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll på vår produktionsutrustning samt elkonstruktion är också viktiga delar i tjänsten. Du kommer arbeta både självständigt och i team i olika utvecklingsprojekt.

Din profil
Som person är du praktiskt lagd, ordningsam och noggrann i utförandet av ditt arbete samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående och prestigelös person som har lätt för att samarbeta och har ett utpräglat servicetänk. Du har en nyfiken, positiv attityd och ser problem som utmaningar.

 • Kvalifikationer
  Elteknisk utbildning
 • Du skall ha några års erfarenhet av att arbeta med el inom industri eller liknande verksamhet
 • Felsökning av industriella processanläggningar
 • Programmering / PLC kunskap inom Siemens eller ABB 
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • MS Office
 • Meriterande
  Tyska
 • Sax, bomlift och heta arbete
 • Auktorisation (allmän behörighet)
 • Elkonstruktion – AutoCAD, Eplan 8 electric, El-vis

Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid 
Arbetstid: Dagtid 
Plats: Helsingborg

 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Johan Ohlander på 0720-712143.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!